Kahve falında beyaz şeyler görmek

Kahve falında beyaz şeyler görmek dertlerin ortadan kalkacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, umutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz şeyler gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Kahve falında beyaz renkli şeyler görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, erken evlilik yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bir şey almak bir sağlık sorunu yaşanacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir şey kusmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir şey görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bir şey yemek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir şey içmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şeyler görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan bir şey toplamak makamını kaybedeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top