Kahve falında beyaz bir şey almak

Kahve falında beyaz bir şey almak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, düşmanını alt edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir şey almak gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında beyaz bir şey kusmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz renkli şeyler görmek daha çok çalışılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz şeyler görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir şey görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir şey yemek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bir şey içmek vefa göstereceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir şey almak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top