Kahve falında beyaz bir şey yemek

Kahve falında beyaz bir şey yemek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bir şey yemek gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Kahve falında beyaz bir şey yemek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir şey içmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bir şey görmek üzüntülerinin sona ereceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bir şey kusmak hayatının da kolaylaşacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz şeyler görmek iç açıcı sözlere, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz renkli şeyler görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir şey almak kişisel problemlerini çözeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu bir şey yemek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top