Kahve falında beyaz lama görmek

Kahve falında beyaz lama görmek umutların yıkılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz lama gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Kahve falında beyaz lama görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lama hayvan görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında lama hayvanı görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında lama görmek evlerine dünürcü geleceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül takmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tişört almak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz küçük at görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz saray görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top