Kahve falında beyaz tül takmak

Kahve falında beyaz tül takmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tül takmak gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında beyaz tül takmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cama tül takmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında pencereye tül takmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tül takmak güzelleşeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında cama tül perde takmak haksızlığa uğranacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve tül takmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında tül perde takmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top