Kahve falında lama görmek

Kahve falında lama görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında lama gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Kahve falında lama görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz lama görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında lama hayvan görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lama hayvanı görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top