Kahve falında beyaz kalem görmek

Kahve falında beyaz kalem görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kalem gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak farklı yollar var.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz göz kalemi görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıt ve kalem görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kalem görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden kalem almak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa kalem sürmek kişinin şifaya kavuşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kalemini kaybetmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top