Kahve falında beyaz kağıt ve kalem görmek

Kahve falında beyaz kağıt ve kalem görmek bereket ve huzur getireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, maddi açıdan ferahlamaya, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bazı ortak işlere gireceğine, zahmete düşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıt ve kalem gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kağıt ve kalem görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kalem kağıt görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Kahve falında kağıt ve kalem görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kalem görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz göz kalemi görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıt peçete görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top