Kahve falında kalemini kaybetmek

Kahve falında kalemini kaybetmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalemini kaybetmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kişilere yardım etmeniz durumunda farklı şekilde takdir görebilir veya ödüllendirilebilirsiniz.

Kahve falında kalemi kaybetmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet eder.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında kalem kaybetmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kalemini kaybetmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu renk kalem görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Kahve falında kalem ucu açmak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top