Kahve falında kalem kağıt görmek

Kahve falında kalem kağıt görmek eşlerin boşanacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalem kağıt gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında beyaz kağıt ve kalem görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalem kağıt görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt ve kalem görmek daha fazla rızık elde edileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürme kalemi görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kalem silgisi görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kalemin bittiğini görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kalem görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında tahta kalem görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top