Kahve falında beyaz duvar görmek

Kahve falında beyaz duvar görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, şerefli bir hayat süreceğine, tüm parasını kaybedeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz duvar gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz sizinle paylaşabilecek şeyleri olan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz duvar görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarları beyaz görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz duvarlar görmek evlat sahibi olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz duvarlı ev görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top