Kahve falında beyaz duvarlı ev görmek

Kahve falında beyaz duvarlı ev görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz duvarlı ev gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında duvarları beyaz ev görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz duvarlı ev görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz duvar silmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz duvarlı oda görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz duvarlar görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz duvar görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top