Kahve falında duvarları beyaz görmek

Kahve falında duvarları beyaz görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi durumun düzeleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında duvarları beyaz gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında duvarları beyaz ev görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz duvarlı oda görmek güzel ve önemli işler yapacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz duvarlı ev görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz duvar silmek deniz aşırı işler yapılacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalettir.

Kahve falında beyaz duvarlar görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top