Kahve falında bebek göbeği görmek

Kahve falında bebek göbeği görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret eder.

Kahve falında bebek göbeği gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak iç dünyasında rahata kavuşacağına, hayatının tamamen altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında bebek göbeği görmek hafifleyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Kahve falında bebek göbek bağı görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında göbek bağı kesilmemiş bebek görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top