Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek bağını kesmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek ticarette ilerleyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi göbek bağını görmek iftiraya uğrayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top