Kahve falında bebek dişi görmek

Kahve falında bebek dişi görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek dişi gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Kahve falında bebek dişi çekmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, gelişiminin hız kazanacağına delalettir.

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, bekârlığına da veda edeceğine işaret eder.

Kahve falında dişi olan bebek görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğinin dişini görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek dişi görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin dişinin çıktığını görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi olan bebek doğurmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top