Kahve falında bebeğinin dişini görmek

Kahve falında bebeğinin dişini görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğinin dişini gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bebek dişinin çıktığını görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek dişi çekmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişini görmek aralarından su sızmayacağına, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin dişini görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişini görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bebek dişi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top