Kahve falında dişi olan bebek görmek

Kahve falında dişi olan bebek görmek asık yüzlerin güleceğine, korkularının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, tüm sorunlarının biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında dişi olan bebek gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Kahve falında bebek dişi çıktığını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işarettir.

Kahve falında bebek dişi çekmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin dişini görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına inanılır.

Kahve falında bebeğinin dişinin çıktığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalettir.

Kahve falında dişiyle doğan bebek görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bebek dişinin çıktığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top