Kahve falında bayrağın yandığını görmek

Kahve falında bayrağın yandığını görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında bayrağın yandığını gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında türk bayrağının yandığını görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayrağın yandığını görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde türk bayrağı görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bayrak görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında eve bayrak asmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, maddi kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık bayrak görmek bekarlar için evlenmeye, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına inanılır.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yunan bayrağı görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top