Kahve falında mavi bayrak görmek

Kahve falında mavi bayrak görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, önemli yerlere geleceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi bayrak gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında mavi türk bayrağı görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet eder.

Kahve falında mavi bayrak görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta bayrak görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bayrak görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türkiye bayrağı görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ay yıldızlı bayrak görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bayrak asmak tabiri caizse can bulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında amerikan bayrağı görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top