Kahve falında yırtık bayrak görmek

Kahve falında yırtık bayrak görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık bayrak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Kahve falında yırtık bayrak görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı türk bayrağı görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında yunan bayrağı görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sabit geliri olacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde bayrak tutmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada bayrak görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan bayrak görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında türk bayrağının yandığını görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü bayrak görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top