Kahve falında birinin osurduğunu görmek

Kahve falında birinin osurduğunu görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında birinin osurduğunu gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında toplum içinde osurmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Kahve falında namazda osurmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında osurduğunu görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin osurduğunu görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yanında osurmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sesli osurduğunu görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işarettir.

Kahve falında birinin osurduğunu duymak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının osurduğunu duymak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top