Kahve falında ağlayarak birini aramak

Kahve falında ağlayarak birini aramak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak birini aramak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Kahve falında ağlayarak birini aramak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında camii aramak darlığa düşeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet eder.

Kahve falında dişçi aramak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf aramak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Kahve falında kaybolan birini aramak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında abdest almak için su aramak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin seni aradığını görmek işyerini kapatacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında elmas aramak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top