Kahve falında başından iğne görmek

Kahve falında başından iğne görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında başından iğne gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında başından iğne görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından iğne vurulmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz toplu iğne görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne vermek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine iğne yaptığını görmek bilakis malının çoğalacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında iğne yaptırmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında kalın iğne görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hayıflanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top