Kahve falında iğne yaptırmak

Kahve falında iğne yaptırmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, umutsuz olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulur.

Kahve falında iğne yaptırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Kahve falında ağzına iğne battığını görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline iğne almak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında dile iğne batırmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında doktor iğnesi görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden iğne toplamak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında elden iğne çıkarmak yaşadığı darlığın son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi toplamak onlar için çabalayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iğne görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top