Kahve falında kendine iğne yaptığını görmek

Kahve falında kendine iğne yaptığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, güzel sözler işiteceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine iğne yaptığını gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayağa iğne vurulmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan iğnesi görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında arının iğnesini çıkarmak anne baba hayır dualarının alınacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan iğne olmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa iğne batırmak insanların güvenini kazanacağına, işlerinin karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iplikli iğne görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir işe soyunacağına tabir olunur.

Kahve falında iğne yuttuğunu görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top