Kahve falında başında güvercin görmek

Kahve falında başında güvercin görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, borçların hafifleyeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında güvercin gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında başında beyaz güvercin görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında güvercin görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında güvercinin başını koparmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde beyaz güvercin görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin olmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yıkamak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top