Kahve falında başında beyaz güvercin görmek

Kahve falında başında beyaz güvercin görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında başında beyaz güvercin görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin başını koparmak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kötü haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet eder.

Kahve falında başında güvercin görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz güvercin görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz güvercin görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top