Kahve falında güvercinin başını koparmak

Kahve falında güvercinin başını koparmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında güvercinin başını koparmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin başını koparmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında başında güvercin görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek maddi kriz yaşanacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında beyaz güvercin görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında haberci güvercin görmek hem de çok üzüleceğine, uzun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok güvercin görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında turuncu güvercin görmek insanlarla uyumunun artacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top