Kahve falında başında ekmek görmek

Kahve falında başında ekmek görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, evliliğinde mutlu olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında ekmek gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında başında ekmek görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin başını kel görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başa eşarp örtmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başında bardak kırmak huzurun kaçacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağını kesmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalettir.

Kahve falında başına su döküldüğünü görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başını örtmüş görmek zenginliği bulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top