Kahve falında başına su döküldüğünü görmek

Kahve falında başına su döküldüğünü görmek içinin hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başına su döküldüğünü gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında başından aşağı su dökmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ona şifa olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başına su dökmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başa su dökmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında suyun başında olmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Kahve falında başından aşağı su döküldüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başını suya sokmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına yorulur.

Kahve falında başına su dökmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun başında oturmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top