Kahve falında başını örtmüş görmek

Kahve falında başını örtmüş görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında başını örtmüş gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında başında şapka görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalet eder.

Kahve falında köpek başı kesmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başından kurşunlanmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulur.

Kahve falında baş bağlamak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında açık baş görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Kahve falında başına eşarp bağlamak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top