Kahve falında başak tarlasında görmek

Kahve falında başak tarlasında görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, onlara galip geleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil başak tarlası görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında sarı başak tarlası görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında görmek sıkıntıdan kurtulacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında başak tarlasında yürümek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında tarlada başak görmek gözyaşı döküleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekin başağı görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun başak görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top