Kahve falında olgun başak görmek

Kahve falında olgun başak görmek kendi işinin sahibi olunacağına, darp edileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgun başak gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında olgun başak görmek zor zamanların geride kalacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış başak görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada başak görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına işarettir.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başak tarlasında yürümek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arpa başağı görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top