Kahve falında tarlada başak görmek

Kahve falında tarlada başak görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, herhangi zarara uğramayacağına, içine kapanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada başak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Kahve falında sarı başak tarlası görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına alamet eder.

Kahve falında tarlada başak görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil başak tarlası görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında başak tarlasında yürümek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında başak görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arpa başağı görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top