Kahve falında başak ismi görmek

Kahve falında başak ismi görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başak ismi gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında başak ismi görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında altın başak görmek kendisine gelemeyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgun başak görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmış başak görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında buğday başağı yemek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine inanılır.

Kahve falında sararmış başak görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top