Kahve falında baraja atlamak

Kahve falında baraja atlamak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, ticaretinin de hızlanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baraja atlamak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında baraja atlamak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına tabir olunur.

Kahve falında barajda olmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil baraj suyu görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sevdikleri ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz baraj görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet eder.

Kahve falında baraj inşaatı görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında barajda balık görmek umutlarının biteceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulur.

Kahve falında taşan baraj görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sınav barajını geçmek muradına ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top