Kahve falında baraj yapmak

Kahve falında baraj yapmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında baraj yapmak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında baraj yapmak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında barajda olmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında barajda yüzdüğünü görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iş için gurbete gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baraj patlaması görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işaret eder.

Kahve falında barajda balık görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında taşan baraj görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalet eder.

Kahve falında baraj gölü görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil baraj suyu görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top