Kahve falında balkondan düşmek ve ölmek

Kahve falında balkondan düşmek ve ölmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşmek ve ölmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında balkondan düşmek ve ölmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek balkondan düşmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak yüzüne kan geleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının balkondan düşmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında balkonda düşmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkon düşmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top