Kahve falında başkasının balkondan düşmek

Kahve falında başkasının balkondan düşmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, duaların kabul göreceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının balkondan düşmek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz hayatınıza katkısı dokunabilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda düşmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında balkon düşmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek balkondan düşmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında balkondan düşmek ve ölmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında evin balkonundan düşmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top