Kahve falında balkon düşmek

Kahve falında balkon düşmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sağlığının yerinde kalacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında balkon düşmek gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında balkondan yere düşmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan düşmek ve ölmek her istediğini elde edeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin balkonundan düşmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top