Kahve falında balkondan düşmek

Kahve falında balkondan düşmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşmek gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Kahve falında balkondan yere düşmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalettir.

Kahve falında balkondan düşmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının balkondan düşmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında evin balkonundan düşmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan düşmek ve ölmek gönül kapılarının açılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, insanlarla tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top