Kahve falında balkonda oturmak

Kahve falında balkonda oturmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda oturmak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabırlı olarak, karşınızdaki kişinin biraz olsun şüphe duymasına çalışabilirsiniz.

Kahve falında yüksek balkonda oturmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda oturmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda oturduğunu görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin balkonunda oturmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle balkonda oturmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir balkona çıkmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top