Kahve falında balkonda oturduğunu görmek

Kahve falında balkonda oturduğunu görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında balkonda oturduğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında evin balkonunda oturmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak sorunların çözüm bulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda oturmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Kahve falında balkonda oturduğunu görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek balkonda oturmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle balkonda oturmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir balkon görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top