Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi destekliyor.

Kahve falında yüksek balkonda oturmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, işlerinde bereket olacağına yorulur.

Kahve falında evin balkonunda oturmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda oturduğunu görmek gelirinin çoğalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle balkonda oturmak zarara gireceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında balkonda oturmak ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir balkon görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top