Kahve falında yüzünü tombul görmek

Kahve falında yüzünü tombul görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü tombul gördüyseniz:

  • Eğlendiğiniz şeyleri karlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında yüzünü tombul görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında tombul bebek görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tombul balık görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tombul bebek görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Kahve falında tombul bir bebek görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tombul beyaz kedi görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tombul kedi görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına yorulur.

Kahve falında tombul bebek doğurmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top