Kahve falında tombul bebek doğurmak

Kahve falında tombul bebek doğurmak bunalacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tombul bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında tombul bebek doğurmak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tombul bir bebek görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek tombul bebek görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tombul bebek görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tombul kedi görmek büyük miktarda para kazanılacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü tombul görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tombul beyaz kedi görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tombul kadın görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top