Kahve falında tombul kedi görmek

Kahve falında tombul kedi görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Kahve falında tombul kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Kahve falında tombul kedi görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tombul beyaz kedi görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tombul kadın görmek kırgınlıkların biteceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tombul bebek doğurmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tombul bir bebek görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tombul bebek görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, ruhunun dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü tombul görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Kahve falında tombul balık görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top