Kahve falında yüzün beyaz olduğunu görmek

Kahve falında yüzün beyaz olduğunu görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rahata ereceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hayır duaları alacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, borçlarını bitireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında yüzün beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Kahve falında yüze beyaz örtü görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yüzlü bebek görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün beyaz olduğunu görmek kazancının eksileceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyazlık görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüzün beyaz olduğunu görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top