Kahve falında balık dükkanı görmek

Kahve falında balık dükkanı görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında balık dükkanı gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında balık dükkanına girmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında balık dükkanı açmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalettir.

Kahve falında balık dükkanı görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan kurmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında parfüm dükkanı görmek iki tarafın da çok sevineceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tatlıcı dükkanı görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perdeci dükkanı görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine yorulur.

Kahve falında berber dükkanı açmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top